Ik ben een fanatieke retro computer verzamelaar / hobbyist. Ik heb zelf een eigen ruimte waar ik de computers uitstal en dit is mijn eigen, kleine privé-museum. Maar eigenlijk gaat dat verder dan alleen retro computers. Alles wat zo’n beetje met de 80’s te maken heeft ben ik in geïnteresseerd. Het begon met retro computers verzamelen, maar nu probeer ik die kamer met retro computers ook een echte 80’s sfeer te geven met bijv. een cassettedeck, platenspeler, lavalamp etc. Gezien de ruimte heb ik daar een beetje de rem op gezet, want de kamer begint aardig vol te raken. Dat zorgt er ook weer voor dat ik mijn verzameling steeds meer ga toespitsen op bepaalde specialiteiten zoals Commodore en IBM.

Heb je een retro-computer en je wilt graag dat ie naar iemand gaat die hier nog actief mee is. Dan zou het super zijn als je me een berichtje stuurt!
Mocht je de computer willen schenken (mijn voorkeur uiteraard 😉 ) dan zal ik natuurlijk wel de verzendkosten betalen. Kijk eens naar mijn lijsten of ik de computer al heb of misschien op mijn verzoeklijstje heb staan.

Ik heb met name interesse in:
– Commodore/CBM computers,
– de oude IBM XT machines,
– japanse computers/consoles,
maar ook echte 80’s spullen. Alleen ben ik daar wat kieskeurig in, want veel ruimte heb ik niet 🙂

Maar mocht je iets anders hebben waarvan je denk dat ik het interessant zou kunnen vinden: stuur me even een mailtje.